OSB плочи Swiss Krono и Egger

OSB плочи Swiss Krono и Egger

Предлагаме на вашето внимание OSB – плоскости за сухи и влажни условия с пълно разнообразие от стандартни дебелини между 6 mm и 25 mm на водещите европейски производители Swiss Krono и Egger.

  

Дървесината представлява естествена и здравословна жизнена среда. Съвременните системи за изграждане на дървени сгради отговарят на всички съвременни изисквания за енергийна ефективност и оптимално качество на въздуха в помещенията.

Плоскостите OSB / 3 произвеждани от SWISS KRONO са висококачествени, щадящи околната среда екологично проектирани изделия на основата на дървесина които допринасят за здравословен живот, запазват околната среда и са лесни за работа и употреба. OSB / 3 плоскостите се произвеждат само с дървен материал, събран при изтъняване на устойчиви гори.

   

Повърхности на OSB / 3 са подходящи както за интериор (включително и влажни помещения), така и за използване във външни приложения при покриви и фасади, където няма да бъдат изложени на атмосферни влияния. SWISS KRONO OSB / 3 се отличава с много добри якостни параметри. Тези параметри ги правят предпочитани пред ПДЧ плоскостите. Друго важно предимство е по-малкото тегло спрямо голяма част от другите материали, което улеснява монтажа, намалява сечението на носещите конструктивни елементи и подобрява реякцията на сградата при земетръс.

Приложения на OSB плоскости:
Обществени и бизнес сгради, битови жилищни сгради, временни постройки, реконструкции и довършителни работи, кофражни работи, скелетни конструкции, опаковачни дейности, щандове в магазини, мебели и др.

   

EGGER OSB са трислойни ламинирани плоскости от микрофурнир (strands), които са одобрени за носещи приложения в строителството. Специалната геометрия и ориентация на влакната на покривните пластове, както и нетоксичното лепене обуславят отличните им технически свойства. Всички OSB плоскости отговарят на европейските стандарти.

  

Влагоустойчивата OSB / 3 плоча е предпочитаната многофункционална плоскост за дървени конструкции с привлекателният външен вид, високата еластичност и стабилността на размерите на материала го правят подходящ като носещ и елемент в покривни, стенни и таванни конструкции.